Een Fiat 500 bij je nieuwe keuken

Kovera-zaakvoerder Chris Koenig (rechts) overhandigt de sleutels van de Fiat 500 aan de familie Vandenbroeck.

Kovera-zaakvoerder Chris Koenig (rechts) overhandigt de sleutels van de Fiat 500 aan de familie Vandenbroeck.

Glunderende gezichten bij de familie Vandenbroeck uit Heist-op-den-Berg. Zij zijn de hoofdprijswinnaar van de wedstrijd die keukenfabrikant Kovera organiseerde ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan. Bij Buga in Geel mochten ze een gloednieuwe Fiat 500 in ontvangst nemen.

“Mensen die een keuken bestelden tussen 1 januari en 13 juni van dit jaar, kregen een lot en dat mochten ze meebrengen naar ons jubileumfeest en in een pot steken. Onder toezicht van een deurwaarder werden daaruit de winnaars geloot”, legt commercieel directeur Johan Plees uit. De Fiat 500 ging naar een koppel uit Heist-op-den-Berg. Binnenkort krijgt nog een andere winnaar zijn keuken terugbetaald zodra die is geïnstalleerd.

Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag organiseerde Kovera op 13 juni jl. een groot feest in de bedrijfsgebouwen in Hulshout. Daarvoor schreven zich in totaal 1.300 mensen in, van wie er 1.100 effectief ook opdaagden. “We nodigden klanten en leveranciers uit, maar eigenlijk was iedereen welkom. Omdat we aan onze maximum capaciteit zaten, moesten we twee weken op voorhand de inschrijvingen al afsluiten”, aldus Johan Plees.