Tijdens het event Everyone Beautiful bij garage Audi Verellen in Geel zijn een autobus en een cheque van 10.000 euro geschonken aan de vereniging Avalympics uit Geel, die sportactiviteiten organiseert voor mensen met een beperking. Het busje werd cadeau gedaan door Tormans, de 10.000 euro kwamen van Audi Import en Audi Verellen. Daar bovenop komen nog eens de inkomsten van de avond zelf. Het fundraising event, dat volledig door ondernemers wordt gedragen, was met bijna 400 aanwezigen volledig uitverkocht.

Everyone Beautiful was dit jaar aan zijn derde editie toe. “Ik heb ooit Theo Verdonck van Avalympics ontmoet en hem toen beloofd iets voor hen te gaan doen”, vertelt Kris Huysmans, operations manager bij Audi Verellen. “Dat is het dus geworden. Naast een modeshow met gewone modellen en mensen met een beperking waren er gastoptredens en veel sfeer. Het event richt zich naar bedrijven, die tafels konden bestellen en relaties uitnodigen.”

Overhandiging
Inzet dit jaar was de aanschaf van een busje waarmee de atleten naar wedstrijden kunnen worden gebracht en andere verplaatsingen doen. Dat bracht detacheringsbedrijf Tormans op het idee om een bedrijfsbusje dat nog maar amper werd gebruikt en slechts 70.000 km op de teller had, te schenken aan de organisatie. “We hebben dat laten bestickeren met ons logo en dat van Avalympics en tijdens het event heeft Jan Tormans officieel de sleutels overhandigd”, vertelt Eddy Laermans, operations manager bij Tormans. Op die manier kan de rest van de opbrengst naar de werking van Avalympics gaan

Volgend jaar komt er een nieuwe editie van Everyone Beuatiful. “Er zijn nu al tafels besteld”, aldus nog Kris Huysmans.