Ecover installeert nieuwe productielijn om groei op te vangen

ecoverEcover in Malle, producent van ecologische was- en reinigingsmiddelen, heeft 2,5 miljoen geïnvesteerd in een nieuwe productielijn. Die is nodig om de verwachte groei te kunnen volgen. Het eerste product op de nieuwe lijn is de nieuwe toiletreiniger Power, die vanaf september in de detailhandel zal liggen.

In lijn met de rest van de fabriek is de productielijn volledig geautomatiseerd en technologisch vooruitstrevend. “Onze missie is om een gezonde en duurzame levensstijl bereikbaar te maken voor iedereen. Vooruit blijven lopen en inspelen op de toekomst is voor ons, als voorloper in de productie van innovatieve en duurzame producten, van vitaal belang. Deze extra productiecapaciteit zal ons in staat stellen om verder te groeien in bestaande en nieuwe markten”, aldus Johan Synhaeve, head of supply chain van Ecover.

Sinds de oprichting in 1979 is Ecover uitgegroeid tot een van de grootste producenten van ecologische was- en reinigingsmiddelen ter wereld. De producten zijn in meer dan 40 landen beschikbaar.