ECO-Toilet investeert in 300 extra toiletten en 3 servicewagens

Eco-toiletECO-Toilet uit Malle verhuurt jaarlijks 3000 toiletten. Elk toilet komt zo’n 30 weken per jaar erg goed van pas op een werf, evenement of tuinfeest, ergens in België. De zaken gaan goed want het bedrijf investeert in 300 bijkomende toiletten en 3 extra servicewagens.

„In 2013 konden we de vruchten plukken van 3 jaar hard werken”, vertelt Glenn Geys. Na de brand in 2009 in de toenmalige kantoren in Hoogstraten moesten we alles op alles zetten. We hebben erg ingezet op kwaliteit en vernieuwing en zijn sterk gegroeid. In 2014 investeren we dan ook in 3 extra servicewagens die uitgerust zijn om alle nodige werkzaamheden uit te voeren. Dat brengt het totaal dan op 15 wagens die de toiletten vervoeren, plaatsen, ophalen en reinigen. Vorige week kwam ook al een eerste deel binnen van in totaal 300 nieuwe toiletten.”

ECO-Toilet verhuurt alle mogelijke tijdelijke sanitair, vooral in de bouwsector. Vanaf april tot september vind je hun toiletten ook op grote en minder grote evenementen. „De jongste jaren komen ook heel wat particulieren bij ons aankloppen voor tijdelijke toiletten voor tijdens tuinfeestjes. Niet zo verwonderlijk, want zo moeten niet alle gasten in huis ronddolen en het spaart behoorlijk wat water. De toiletten worden gebracht en weer opgehaald, dus je hebt er verder geen omkijken naar.”

ECO-Toilet behoort tot de Nederlandse BUKO-groep en heeft vier vestigingen in België, waarvan er twee onder leiding van Glenn Geys vallen. Er werken 18 mensen.