ECO Toilet breidt uit naar completere eventleverancier

F_Eco Toilet_freshteamECO Toilet uit Malle breidt zijn dienstenpakket verder uit. Naast klassieke festivaltoiletten en luxe toiletwagens biedt het bedrijf nu ook een Fresh-team, EHBO-posten, stockageruimte en kassa-units aan.

“We zijn al vele jaren expert op het vlak van tijdelijk sanitair in België en Nederland. De voorbije jaren hebben we vastgesteld dat evenementenorganisatoren steeds meer belang hechten aan fris sanitair”, zegt algemeen directeur Glenn Geys. ”Daarom lanceerden we ons Fresh Team: een team van medewerkers dat ervoor zorgt dat bezoekers tijdens een evenement altijd terechtkunnen op een fris en net sanitair. Als onderdeel van de groep BUKO beschikken we bovendien over een hele voorraad units. Die kunnen vanaf nu ingezet worden als EHBO-post of voor de stockage van materiaal. De kleinere units zijn dan weer uitgerust als kassa-unit. De toepassingen zijn zeer divers.”

Aansluiten bij noden
Volgens Geys speelt deze uitgebreidere dienstverlening in op specifieke noden. “Bij de organisatie en opbouw van een evenement moet de organisator met verschillende partijen onderhandelen en die hebben elk hun eigen specialiteit. Vanuit onze ervaring weten we dat zij steeds vaker opteren voor één logistieke partner. Met onze dienstverlening komen wij aan deze verzuchting tegemoet.

De verhuurspecialist pakt met deze uitbreiding deze week voor het eerst uit tijdens de Festivak-beurs in Utrecht, die plaatsvindt op 25 en 26 november.