Innovatief product van Ebema wint award

EBEMA wint Fema AwardEbema, producent van betonnen bestratingsproducten, wint met haar product Stone&Style voor de derde keer de Fema-award in de categorie “Cement, beton & mortels”. De Fema-awards, een initiatief van Fema, de beroepsvereniging van de bouwhandelaren, en Feproma, de beroepsfederatie van de producenten van bouwmaterialen, werden dit jaar voor de 9de keer uitgereikt. De beroepsverenigingen belonen met deze 2-jaarlijkse Fema-award de beste leverancier uit de groepen “Ruwbouwmaterialen”, “Isolatie & afwerking” en “Cement, beton & mortels”.  Zo wil Fema de meest performante leverancier bedanken. Met onder meer ethiek, een coherente prijspolitiek, marketingondersteuning, kwaliteit, service na verkoop, ondersteuning van productkennis, … als uitgangspunt brengen alle leden hun stem uit.

“We zijn oprecht trots op de erkenning van alle inzet, het professionalisme, de flexibiliteit en het doorzettingsvermogen van onze medewerkers. Het is een schitterende aanmoediging voor het hele team om voort te gaan op de ingeslagen weg en verder te groeien. We willen danken alle handelaren voor hun stem, hun steun en het vertrouwen in Stone&Style”, zegt Dave Willekens, marketingverantwoordelijke bij Ebema.

Ebema besteedt veel aandacht aan innovatie. “In de vestiging in Rijkevorsel worden in samenspraak met architecten, ontwerpers, studieburelen en zelfs kunstenaars alle mogelijke voorwerpen in beton geproduceerd, de SmoothObjects. Van bloembakken en zitelementen voor scholen en openbare plaatsen tot kunstwerken en zelfs monumenten. Alles wat in beton mogelijks gemaakt kan worden, kan met ons besproken worden”, aldus Willekens.

Ebema is een familiebedrijf met vestigingen in Rijkevorsel en Zutendaal. Met 220 medewerkers realiseert het bedrijf een omzet van 42 miljoen euro. Het bedrijf zet haar meer dan 50-jarige ervaring en knowhow in om hoogwaardige bestratingsmaterialen te produceren en heeft ondertussen een belangrijk deel van de markt voor openbare ruimtes en bedrijfsomgevingen ingepalmd met duurzame en eigentijdse producten. De vestiging van Rijkevorsel is gespecialiseerd in maatwerkproducten zoals prefab elementen voor spoorwegen, dijkverstevigingen en de Smooth Objects.

Ebema voert onder de merknaam Stone&Style een uitgebreid en trendsettend gamma voor tuinen en terrassen… Dit gamma wordt exclusief verdeeld via de bouwhandelaren in België en Nederland.