e-MOVI: een compleet videopakket op bedrijfsmaat

aroma-e-movi-mobilevideo-videomarketing (7)_webAroma Communicatie uit Geel heeft de e-MOVI ontwikkeld, een compleet pakket om snel video’s op te nemen, te monteren en te posten op een website, social media enz. Initiatiefnemer Roel Biesemans: “De vraag om snel, efficiënt en budgetvriendelijk video in te schakelen is fors toegenomen. Om hiervoor telkens een beroep te moeten doen op een externe partner, is vaak te tijdrovend en te duur. Daarom lanceren we het videoplatform e-MOVI.”

e-MOVI is een all-in-one tool: een iPad uitgerust met extra accessoires zoals een lens, led-verlichting, audiokit en video- en montage-apps. De toepassingsmogelijkheden zijn legio: nieuwe producten of referenties in beeld brengen, instructievideo’s en testimonials maken. “We leven nu eenmaal in een sterk visueel- en videogeoriënteerde mediabeleving”, legt Biesemans uit. “En op deze manier kan je eenvoudig je eigen online TV-kanaal uit de grond stampen. Gemeentes en steden zetten het alvast in voor citymarketing.”

Het volledige e-MOVI-pakket bestaat uit een iPad, statief, microfoon, hoofdtelefoon, led cameralicht, groothoeklens en tas. Het pakket wordt geleverd met professionele camera-, montage-, en publicatie-apps. Met de kit kan je tot 200 min. opnemen in HD.