Dubbel jubileum voor Peter Deckers en Wonen met stijl

peter deckers5 jaar geleden nam meester-schilder Peter Deckers het initiatief voor Bedrijvencentrum Woonontwerp in Heist-op-den-Berg. Auteur Patrick Retour uit Hulshout viert dit jaar 10 jaar Wonen met stijl, waarin hij talrijke projecten van totaalinrichter Deckers belichtte. Beide jubilea worden dit weekend gevierd.

Woonontwerp Peter Deckers werkt met een team van binnenhuisarchitecten, schrijnwerkers, schilders en andere vaklui en verzorgt vooral totaalprojecten, niet enkel privéwoningen en –appartementen maar ook restaurants, kantoren, kledingwinkels, enz.

Ter gelegenheid van het 5-jarige bestaan en de opendeurdagen op 19 en 20 maart kreeg de showroom een grondige facelift. Als full-service inrichter is Woonontwerp Peter Deckers uitgegroeid tot een speler van formaat in de regio maar ook daarbuiten.

Half miljoen boeken
De mooiste projecten ontdek je in reportagevorm in de reeks Wonen met stijl-boeken. Recent verscheen Wonen met stijl – Hart voor huizen 3. Patrick Retour viert dit jaar 10 jaar Wonen met stijl bij Uitgeverij Manteau. De boeken worden gepubliceerd in vier talen en wereldwijd zijn er meer dan een half miljoen van verkocht. Retour werkt voor zijn bestsellers ook samen met andere binnenhuisinrichters en trendsetters zoals de familie Flamant, Ilse De Meulemeester, Filip Deslee, Pieter Porters, enz.