Drukkerij ZwartOpWit wint Grafische Gazelle

ZwartOpWitDrukkerij ZwartOpWit, de commerciële naam van Drukkerij Bulckens uit Herenthout, is de winnaar van de Grafische Gazelle 2015 voor de provincie Antwerpen. Dat is een onderscheiding die wordt uitgereikt door Trends Top en Grafisch Nieuws. ZwartOpWit haalde het van Inpress uit Wilrijk en Smurfit Kappa Van Mierlo uit Turnhout.

De Grafische Gazelle bekroont de snelst groeiende grafische ondernemingen in hun provincie. De bedrijven staan symbool voor competitief ondernemerschap en innovatie, een positieve invloed op de werkgelegenheid en inspirerend werken voor andere bedrijven. De analyse gebeurde op het vlak van omzet/toegevoegde waarde, cashflow en personeel.

Aanmoediging
“Het spreekt voor zich dat we heel blij zijn met de onderscheiding”, zegt marketingverantwoordelijke Sofie Spooren. “We hebben de voorbije jaren flink geïnvesteerd in het machinepark en de opslag- en productieruimten vergroot. Dit zorgde mee voor een positief effect op de werkgelegenheid. Momenteel stellen we een 70-tal mensen te werk. Ook de jongste maanden zijn er nog mensen bijgekomen. De grafische sector heeft het moeilijk de jongste tijd, zie maar het faillissement van Drukkerij Proost, maar deze award is een aanmoediging voor al onze medewerkers.”

ZwartOpWit viert de award samen met zijn klanten. Voor bestellingen tot en met vrijdag geldt een korting van 20%.