Drukkerij Michiels vindt onderdak bij Buroform

BuroformDe Booischotse drukkerij Michiels maakt voortaan deel uit van Mechels mediabedrijf en drukkerij Buroform. Zo groeit Buroform in sneltempo uit tot de grootste speler van zijn sector in de ruime regio. Drukkerij Michiels springt mee op de kar en vormt een van de vijf onderdelen van de uitgebreide samenwerking.

Meer mogelijkheden dankzij schaalvergroting is de strategie van Buroform. “Door drukkerijen te bundelen, elk met een eigen specialisatie, versterken we onze slagkracht en marktpositie. De knowhow die in elke drukkerij door de jaren heen werd opgebouwd, wordt doorgegeven aan de andere leden van de groep. Op die manier kunnen we onze klanten nog beter bedienen met specialistenwerk voor alle soorten marketingmateriaal en voor elk mogelijk drukwerk”, zegt Karel Marynen.

Naam blijft bestaan
De doorgedreven samenwerking tussen Buroform en drukkerij Michiels, overigens twee familiebedrijven, heeft geen invloed op de werking van drukkerij Michiels. Michiels behoudt zijn naam en identiteit. Ook het kantoor en de klanten in Booischot blijven behouden. Zaakvoerders Els en Ann Michiels blijven aan het roer. De grafische en commerciële afdelingen vloeien in een latere fase samen in de gloednieuwe kantoren en productieruimte van Buroform in Mechelen.