Drukke week voor Open Coffee’ers

hrOndernemers die geregeld de netwerkbijeenkomsten van Open Coffee bijwonen, hebben een drukke week voor de boeg. Dinsdagmorgen is iedereen welkom op de KMO-zone La Corbeille in Westmeerbeek voor een On Tour-editie, donderdagochtend is de maandelijkse Open Coffee in Geel.

Gastheren voor de On Tour in Westmeerbeek zijn Tervia’s, de projectontwikkelaar van de site, en Wijns Vastgoed. De aanwezigen dinsdag 7 juni tussen 8 en 10 uur kunnen de site bezoeken en in een paar units binnenkijken. Ook krijg je de verdere toekomstplannen voor het bedrijventerrein te horen. Met de combinatie van een KMO-zone, industrie en retail geven de initiatiefnemers een hedendaagse bestemming aan het domein van de oude conservenfabriek La Corbeille/Bonduelle. Er zijn al bijna 20 bedrijven actief en op 7 juni opent er ook het koffiehuisje Van Goeden Huizen zijn deuren. De ambachtelijke koffiebranderij zal ervoor zorgen dat de aanwezigen tijdens het netwerken niets te kort komen.

Weet je op voorhand dat je zal komen, dan vraagt de organisatie om in te schrijven. Deelnemen is gratis.

Geel
Twee dagen later, op donderdag 7 juni, is iedereen tussen 8.15 en 10.15 uur opnieuw welkom voor een klassieke Open Coffee in het stadion van ASV Geel in Geel. Vanaf nu is ook Made in Kempen partner van dit initiatief. Wie zich inschrijft voor woensdag, ontvangt donderdagochtend een naamvignet.