Dromen & Bonen stuurt eerste lading naar Duitsland

dromen & bonenDromen & Bonen, een groothandel in doopsuiker uit Beerse, heeft zijn eerste klant in Duitsland beet. Deze week vertrekt een eerste bestelling naar een doopsuikerwinkel in het Duitse Hochst, die gecharmeerd was door de nieuwe collectie. In België levert het bedrijf aan 74 winkels.

Dromen & Bonen ontstond uit een kleinschalige drukkerij van geboortekaartjes, die werd opgestart in 2013. Klanten begonnen ook suikerbonen te vragen en zo ontstond een snoepwinkeltje. “Eind 2014 zetten we een grote stap met de overname van de groothandel La Sorpresa in Herentals van de zussen Axana en Larissa Ceulemans”, vertelt Tommy Panis, die de zaak runt met zijn echtgenote Isabelle Dictus. “Eind vorig jaar brachten we een eigen collectie op de markt en die doet het zeer goed.”

Luxelijn
Het bedrijfje doet alles zelf: de bedrukking van de kaartjes en doosjes, het borduurwerk. Recent kwam ook een nieuwe luxelijn op de markt waarbij de naam van de baby in houten plaatjes wordt gebrand. “Nog dit jaar hopen we van start te kunnen gaan met een module op onze website waarbij de klant samen met de winkelier alles online kan uittekenen. Daarmee zijn we dan de eerste in onze sector”, aldus nog Tommy Panis.

Naast Duitsland lopen er ook contacten met 2 Nederlandse winkels, die wellicht binnenkort ook hun eerste bestelling zullen plaatsen.