Drisag toont ‚Het Nieuwe Werken’ in showroom

drisag HNWDrisag heeft een gedeelte van haar showroom heringericht met een compleet ‚Het Nieuwe Werken’ (HNW) kantoorconcept. „Uit gesprekken met klanten en prospecten bleek dat de principes van HNW steeds meer worden toegepast. HNW laat medewerkers zelf beslissen waar, wanneer en hoe ze willen samenwerken aan een project. Als gevolg daarvan wordt de kantoorruimte meer en meer gebruikt als vergader- en overlegruimte en dit heeft natuurlijk een invloed op de kantoorinrichting en de keuze van het meubilair”, zegt Chris Jamart, Marketing & Sales Manager. 

„Klanten die nog niet helemaal vertrouwd zijn met de principes van het HNW, kunnen in onze showroom alvast kennis maken en zien hoe een nieuwe inrichting dit concept kan ondersteunen.

Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubel- & speciale projecten. Het bedrijf is gehuisvest in Frame21 langsheen de E313 te Herentals en stelt een 50-tal mensen te werk. Een team van ervaren interieurspecialisten inventariseert de noden van de klant en adviseert bij een geschikte inrichting. Het bedrijf uit Herentals werkt voor klanten in de B2B en voor de overheid en werkt ook samen met architecten, interieurarchitecten, ergonomen & preventieadviseurs.