Drisag richt nieuwe kantoren De Ark in Turnhout in

drisagHuisvestingsmaatschappij DE ARK gaat omwille van een flinke groei haar kantoren in Campus Blairon in Turnhout uitbreiden. Voor de inrichting wordt een beroep gedaan op Drisag uit Herentals. “Drisag levert het losse meubilair, zoals werkplekken, vergaderopstellingen en zitmeubelen”, zegt Chris Jamart, Marketing & Sales Manager Drisag. De levering is midden november voorzien.

Huisvestingsmaatschappij DE ARK zorgt in de Noorderkempen voor goed en betaalbaar wonen. Het bedrijf beheert meer dan 2400 huurwoningen en bouwt jaarlijks zo’n 100 koopwoningen. Ook helpt DE ARK mensen verder met betaalbare leningen van De Vlaamse Woonlening.

Drisag, gevestigd met productie en showroom in Frame21 langsheen de E313 in Herentals, is gespecialiseerd in kantoormeubel- & speciale projecten. “Het omvangrijke productportfolio waarmee projecten worden gerealiseerd, wordt voor een deel door Drisag zelf ontwikkeld en geproduceerd in Herentals”, zegt Jamart. “Het gaat hier in hoofdzaak over gestoffeerd zitmeubilair en gestoffeerde producten waarmee Drisag in haar projecten, unieke kleurconcepten op maat van de klant kan voorstellen en realiseren.”

Bij Drisag werken zo’n 50 medewerkers. Het Kempense bedrijf was in 2012 goed voor een omzet van meer dan 7 miljoen euro.