Drie keer meer koopervaring op nieuwe locatie easy-m

easy-m_turnhoutEasy-m verhuist haar winkel in Turnhout naar een betere locatie. De Apple Premium Reseller verhuist naar de Gasthuisstraat en investeert in een heel nieuwe winkel, met de nieuwste look & feel van Apple. De nieuwe winkel is driemaal zo groot en beschikt over een technische servicedesk en een opleidingscentrum.

Klanten die tijdens de opendeurdag op 28 juni een bezoekje brengen aan de nieuwe winkel zullen kunnen genieten van speciale promoacties.

Nieuwe koopervaring

Klanten krijgen in de nieuwe winkel een heel nieuwe ‘koopervaring’. Niet alleen de stijl van het nieuwe interieur draagt hiertoe bij, ook de aanwezigheid van demotoestellen en een breed gamma aan accessoires.

Annick Maes, General Manager van easy-m: “Deze verhuis laat ons toe onze klanten in een modernere, open omgeving te verwelkomen. Alles staat in het teken van een nog betere ontvangst en bediening. Deze verhuis was de ideale gelegenheid om de winkel in Turnhout in een nieuw kleedje te steken. Daarnaast willen we onze klantenservice extra in de verf zetten via de servicedesk, waar klanten met reparaties en technische vragen verder geholpen worden. Een toegevoegde waarde van easy-m is ook het feit dat we heel wat opleidingen aanbieden. Alle klanten kunnen een gratis opleiding volgen bij de aankoop van een Mac in één van onze 20 winkels. Hiervoor hebben we nu ook plaats in Turnhout, in een gloednieuwe opleidingszaal. Vroeger moesten onze Turnhoutse klanten hiervoor naar Herentals of Leuven.”

De nieuwe winkel van easy-m in Turnhout opent de deuren op zaterdag 28 juni om 10 uur. Het vertrouwde team blijft uiteraard op post.