Drie bedrijven onder één dak in Oud-Turnhout

In Oud-Turnhout werd het nieuwe industrieterrein Bentel ontwikkeld. In een nieuw pand aan Beyntellus 1 zijn drie bedrijven samen gevestigd. “We zijn drie aparte bedrijven, maar kunnen onderling complementair werken”, zegt Nancy Blomme van Locafest. “Daardoor kunnen we de eindklant  een totaal afgewerkt product aanbieden, alles onder één dak dus.”

Locafest is gespecialiseerd in feestverhuurmaterialen in de ruimste zin van het woord, servies, glazen, bestek, tafels,linnen, lounge meubilair, stoelen, tenten… Het bedrijf werkte oorspronkelijk onder de noemer Locapromotions vanuit Turnhout. Nancy Blomme en Frank Wyckmans hebben het vorig jaar overgenomen en omgedoopt tot Locafest.

Trendy Rent verhuurt koelwagens, tapinstallaties, koelkasten en bijhorende dranken op grote evenementen en ook voor de particuliere markt.

Binnenkort neemt ook Pro Industries zijn intrek in het gebouw. Zij zijn specialist in licht en geluid om ieder evenement groot of klein te voorzien van de nodige sfeer. Momenteel zijn zij nog aan de Graatakker in Turnhout gelegen.

Verwant en interessant: