DreamTeam-Animaties uit Turnhout heeft op de valreep van 2017 nog een enorme organisatie achter de rug. Het entertainde afgelopen zondag 3.000 kinderen op de familiedag van UZ Leuven. “We waren er met 63 mensen en 3 vrachtwagens materiaal present”, zegt zaakvoerder Frédéric Van Aubel.

“2 jaar geleden waren we ook al gevraagd door UZ Leuven en het deed ons plezier dat ze opnieuw een beroep op ons deden”, doet Frédéric Van Aubel het verhaal. “Ze nemen de organisatie volledig zelf in handen en leggen rechtstreeks de contacten met de verschillende partners. Voor ons is dit zeer interessant omdat we dan vanaf het begin mee aan tafel zitten om mee te brainstormen rond een concept.”

Naar Turnhout verhuisd
Het thema was Festival en daar rond werden verschillende workshops georganiseerd, veelal met recyclagemateriaal. Ook plaatste het Kempense bedrijf heel wat attracties. “Omdat alles geconcentreerd was op 1 dag, moesten we er met zoveel mensen zijn. Het was het grootste aantal medewerkers dat we het afgelopen jaar inschakelden op 1 locatie”, aldus de zaakvoerder. DreamTeam-Animaties heeft ervaring op dat vlak. In Berlare organiseerden ze afgelopen zomer mee een reuze kinderfeest en in de Sinterklaasperiode zijn er wel eens 80 mensen tegelijk de baan op voor Sintfeesten op diverse plaatsen.

DreamTeam-Animaties verhuisde afgelopen zomer van Pulderbos naar Turnhout. Het bedrijf nam een sectorgenoot in West-Vlaanderen over en zocht een groter pand om materiaal te kunnen stapelen. Tegenwoordig zijn het magazijn en de kantoren aan de Visbeekstraat in Turnhout gevestigd.