Domo de Refontiro dingt als laatste mee naar Willen Winnen Award

domoderefontiroJong Voka Kempen nomineert Domo de Refontiro uit Turnhout als derde bedrijf voor de Willen Winnen Award 2014. De derde genomineerde dit jaar is Domo de Refontiro uit Turnhout,” vertelt Bert Schaekers van Jong Voka. “Een consultancybureau voor ‘sociale innovatie’.”

Zaakvoerders Christel Ruttens en Pieter Sprangers bieden advies en consultancy in overlappend menselijke processen: over HR-beleid bijvoorbeeld, maar ook over strategische planning, teamwork, creativiteit, opleiding, training en functionerings- en evaluatiegesprekken. “Wij zijn een innovator in menselijke processen”, legt Pieter Sprangers uit. “Meestal bekijken mensen innovatie enkel vanuit technologische verbeteringen. Die zullen in de toekomst niet langer alleen het verschil maken. Daarom moeten we investeren in creatieve en sociale innovatie, en die insteek moeten we sterker ontwikkelen bij onze ondernemers. Hiervoor ontwerpen wij gepersonaliseerde en complexe leeromgevingen om zo volledig in te zetten op het lerend potentieel in een organisatie. Onze opleidingen en trainingen zijn altijd maatwerk. Hiervoor analyseren we eerst de behoeften van onze opdrachtgever en ontwikkelen we dan een opleidingstraject op maat.”

Tijdens de Dag van de Groeier dingen jaarlijks drie jonge en groeiende Kempense bedrijven mee naar de ‘Willen Winnen Award’. De award gaat naar een jonge onderneming uit de Kempen die groeit in personeel, omzet en marge en die ambitie, durf en wendbaarheid aan de dag legt. Een onderneming ook met een uitgesproken visie op de toekomst die groei realiseert door in te zetten op innovatie, personeelsbeleid, internationaliseren, duurzaamheid en marketing.

De vijfde dag van de Groeier vindt plaats op dinsdag 4 november bij Soudal in Turnhout. Meer informatie en het volledige programma vindt u op www.dagvandegroeier.be.