Vastgoedkantoor Domestic Makelaars is de komende 3 jaar hoofdsponsor van de bekende loopwedstrijd Dwars door Kasterlee. Daardoor weet de organisatie de continuïteit verzekerd. Aan het event neemt jaarlijks een 1.000 tal lopers deel.

Domestic Makelaars heeft kantoren in Lichtaart, Beerse en Mol. Zaakvoerder Jan Dames was tot voor enkele jaren zelf een succesvol marathonloper en won 2 keer de marathon van Kasterlee.

Duwtje in de rug
“Dwars door Kasterlee is een wedstrijd die me nauw aan het hart ligt”, vertelt hij. “Ik liep de wedstrijd vaak als voorbereiding op mijn najaarsmarathon. Omdat is zelf in Lichtaart woon, ken ik het parcours als mijn broekzak. Het is zonder twijfel 1 van de mooiste omlopen voor wie graag in de natuur loopt. Met ons kantoor willen we graag enthousiaste organisatoren van sportwedstrijden een duwtje in de rug geven.”

Organisator Kathleen Maes is zeer tevreden over de nieuwe overeenkomst en kijkt uit naar de eerstvolgende editie. “Op 21 juli organiseren we alweer de 36ste editie van ons loopevenement, met start en aankomst in De Hoge Rielen. De samenwerking met zowel Domestic als De Hoge Rielen laat ons toe de wedstrijd verder uit te bouwen.” De wedstrijd staat open voor zowel competitieve als recreatieve lopers.