DNCS en zusterbedrijf TowerEye uit Gierle hebben de wind flink vanachter. De afgelopen 6 maanden trokken ze een extra spurtje, wat leidde tot 6 bijkomende aanwervingen en op dit moment nog eens een 6-tal vacatures. Sinds gisteren is het bedrijf van Gust Dierckx ook hoofdsponsor van de lokale wielertoeristenploeg. Het koersseizoen lijkt begonnen.

“Ik ben zelf een fervente fietser en stond mee aan de wieg van de wielertoeristenclub Sport+ Gierle die we nu sponsoren”, vertelt Gust Dierckx. “Nadat ik in Brussel ben gaan werken en 10 jaar geleden met DNCS startte, ben ik nog wel blijven fietsen maar niet meer met de club. Toen ze een tijd geleden kwamen vragen om de shirts te sponsoren, heb ik niet lang getwijfeld.”

Sportieve bedrijven
“Met DNCS en TowerEye zijn we zelf sportieve bedrijven. Onze mensen sporten veel: fietsen, MTB, zwemmen, spinning, lopen,… Het gebeurt geregeld dat mensen tijdens de middag een toer gaan lopen of dat ze eerst ’s morgens gaan zwemmen.”

“Nu we hoofdsponsor zijn van de oudste wielertoeristenclub van Gierle, wil ik er terug mee mijn schouders onder zetten. We gaan proberen meer jeugd aan te trekken en er nieuw leven in blazen”, aldus nog Gust Dierkx. In totaal ontvingen 63 wielertoeristen een DNCS-uitrusting.