DMG versterkt marktpositie met overname Focus Guards

DMGDMG-Security uit Westerlo blijft inzetten op groei en neemt de bewakingsfirma Focus Guards uit Kruibeke over. Met deze investering haalt het een boeiende klantenportefeuille binnen in het segment van de reguliere bewaking.

De laatste jaren maakt DMG (Trends Gazelle 2013) een mooi groeitraject door mede dankzij continue investeringen en diversificatie van de bewakingsdiensten. De ingezette penetratie van de reguliere bewaking door DMG-Security komt met deze deal in een stroomversnelling. Denk daarbij aan bewakingsactiviteiten bij o.a. Bobbejaanland, Meubelfabriek, Campbell’s, klanten in de chemie, haven, bouw en veel meer. “Met deze overname kunnen we nu all the way en halen we extra knowhow in huis. Het middenkader voegt zich bij onze groep, de zaakvoerders zitten niet mee in de totaalovername. We zien het nieuwe aandeel als een ideale aanvulling op onze eigen diensten”, vertelt David De Herdt, stichtend zaakvoerder DMG-Security. De integratie van het personeel – een 25-tal al dan niet fulltime medewerkers en ons eigen team van 250 flexibele collega’s – zorgt voor een enorme slagkracht én een nog grotere inzetbaarheid op het terrein.

“Bedreven en gedreven als we zijn, gaan we tot het uiterste om de veiligheid te garanderen voor onze klanten. Friendly security en vertrouwen, daar draait het om in onze sector. Flexibiliteit, waar de grotere ondernemingen vaak tekortschieten, is één van onze sterkste troeven. Deze bedrijfsfilosofie helpt ons groeien, vandaag en morgen”, vertelt Koen Vanlommel, Vennoot-Financieel Directeur DMG-Security. Met een heleboel uitdagende projecten in de pipeline in België en daarbuiten, wil DMG verder scoren. DMG breidt naast de bewakingsopdrachten tevens zijn tak in facility uit via de zusterondernemingen. Nog een weetje:  de vergunning voor uitvoering van de diensten in Nederland is er eveneens, dus aan groeipotentieel geen gebrek.