DMG-Security opereert vanuit nieuw hoofdkwartier in Zoel-city

DMG-Security heeft een nieuw kantoorgebouw betrokken in Zoerle-Parwijs. Zoel-city zeggen de werknemers van het beveiligingsbedrijf. DMG-Security is in nauwelijks acht jaar gegroeid uit het persoonlijk initiatief van David De Herdt . Het bedrijf telt vandaag 180 full time equivalent geëngageerde werknemers.

Beveiliging is vandaag ongetwijfeld een snel groeiende nichemarkt. De latente sfeer van onveiligheid zet er heel wat zaakvoerders, bedrijven en zelfs privé-personen toe aan om een beveiligingsfirma in te schakelen bij het bewaken en observeren van hun evenementen, winkels of woningen.

“Ik had al verscheidene jaren gewerkt bij oa. DAF Trucks en Opel toen ik in 2004 begon met DMG-Security”, zegt David De Herdt. “Het ging aanvankelijk nog om de bescherming van enkele jeugdevenementen rond de kerk van Westerlo en omstreken. We groeiden echter geleidelijk aan verder door tot wij vandaag zelfs hoofdleverancier zijn voor nagenoeg alle zomerfestivals.”

DMG-Security heeft zijn diensten ondertussen uitgebreid tot nagenoeg alle mogelijke vormen van beveiliging. Zo de bewaking in hotels als Radisson, receptie en onthaal, toegangs- en uitgangscontrole, persoonscontrole op evenementen, galabals en bedrijfsfeesten, body-guarding, VIP-chauffeurs, winkelinspectie enz. De agenten van DMG-Security begeleiden als chauffeurs vandaag zelfs dokters die vanuit hun wachtposten met de auto naar patiënten moeten. Je kunt het je zo vreemd niet voorstellen of DMG-Security kan tussenkomen. Zelfs voor de levering van toiletdames.

De snelle groei van het bedrijf tot vandaag een omzetcijfer van liefst 3 miljoen euro schrijft zaakvoerder David De Herdt vooral toe aan de kwaliteit van zijn medewerkers. “Onze mensen worden heel zorgvuldig geselecteerd. Het gaat vandaag al lang niet meer om de portiers van toen die bij dancings of andere gelegenheden zo’n slechte reputatie hadden. Onze mensen zijn opgeleid in conflictbeheersing, stressbestendigheid, diplomatie, anger management, alertheid enz.”

DMG-Security kreeg er ondertussen nog twee zusterbedrijven bij: DMG-Solutions en het bouwbedrijf JPD Construct. “Het gaat vandaag zo ontzettend hard dat wij er zelfs over nadenken om binnen afzienbare tijd een eigen vestiging te openen in Brussel.”