DMGDMG-security uit Westerlo maakte de laatste jaren een mooi groeitraject door en mag zich vanaf 2014 de trotse security partner van de Benelux Event Awards noemen. DE BEA awards zijn dé referentie voor de eventbranche in België, Nederland en Luxemburg.

DMG-Security dankt dit partnership aan zijn professionalisme en vooral aan zijn doorgedreven flexibiliteit. “We zijn bedreven in en gedreven voor ons vak en we gaan tot het uiterste om de veiligheid te garanderen voor onze klanten”, vertelt David De Herdt, Managing Director DMG-Security. DMG zal instaan voor de toegangscontrole en de algemene veiligheid tijdens de awarduitreiking aan de winnaars van de beste eventcampagnes in België, Nederland en Luxemburg.

“We zijn blij met deze samenwerking. Sinds DMG vorig jaar zijn intrek nam in het nieuwe hoofdkantoor hebben we gewerkt aan een herpositionering. Onze diensten zijn ondertussen uitgebreid tot nagenoeg alle mogelijk vormen van bewaking, denk maar aan hotel security, receptie en onthaal, toegangs- en uitgangscontrole, persoonscontrole op evenementen, winkelinspectie, bodyguarding, mobiele bewaking. De mogelijkheden zijn eindeloos bij DMG.”

Het bedrijf uit Westerlo verzorgt alle mogelijke vormen van bewaking, o.a. voor Wellens Woman in Herentals of de Starwood Hotels in Brussel. DMG stond ook in voor de security op festivals, waaronder Tomorrowland en Daydream festival.