DMG kondigt de nieuwe holding DMG-Group aan: een overkoepelende organisatie met vandaag drie dochterbedrijven. Eén koers, één missie: een ‘dedicated overall’ veiligheidspartner zijn voor alle bestaande en  toekomstige klanten.

De nieuwe structuur komt er na de recente overname van Focus Guards en de naamswijziging van Focus in DMG-Guards. De holding zorgt voor doorgedreven specialisaties en ook voor extra eenheid binnen het sterke groeibedrijf dat DMG is. Er wordt hard ingezet op uitbreiding in de reguliere bewaking, al is er overlapping tussen de bewakingsactiviteiten van DMG-Security en DMG-Guards. Het gemeenschappelijk aanbod wordt nu vanuit de groep gestuurd en getuigt van een flinke portie efficiëntie. Omdat de wetgeving beperkingen oplegt – zo mogen facilitaire diensten niet gekoppeld worden aan bewakingsactiviteiten – blijft DMG ook het facilitaire bedrijf succesvol verder uitbouwen.

Elk dochterbedrijf heeft een eigen specialisatie. Op het terrein betekent dit nog meer mogelijkheden, veiligheid en flexibiliteit. DMG-Security blijft dé bewakingspartner voor events en festivals. Dit gaat verder dan B2B en B2C: DMG staat voor H2H, Human2Human. DMG-Guards blijft zich binnen de groep verder specialiseren in de permanente vorm van bewaking, ook wel statische of reguliere bewaking genoemd (toegangscontrole, onthaaldiensten,…). Steeds met een knipoog naar innovatie en technologie: tijdelijke alarmcentrales en camera’s bijvoorbeeld zorgen voor een belangrijke meerwaarde bij werfbewaking. DMG-Solutions tot slot kan de dienstverlening voor de klanten nog een stap verder zetten door ook facilitair te ondersteunen (parkingwachters, hostessenservice, chauffeurs,…).