DLV is verhuisd van Merksplas naar Turnhout

Het adviesbureau DLV heeft zijn bureau in Merksplas overgeplaatst naar Turnhout. Het bedrijf wil daarmee een antwoord bieden op de snelle groei die DLV onverminderd doormaakt.

DLV is in nauwelijks 15 jaar vanuit Zolder fameus doorgebroken. Het eenmansbedrijf van Dirk Coucke stelt vandaag meer dan 130 mensen tewerk en heeft kantoren over heel Vlaanderen. DLV is gegroeid als adviesbureau in de landbouwsector. Het is evenwel steeds meer actief in de wereld van KMO’s en middelgrote ondernemingen. “We kunnen onze klanten nu net zo goed advies geven bij uitstaande milieuproblemen, bouwprojecten als energietoestanden”, zegt Hilde De Wachter.

De Kempen werd tot nog toe bediend vanuit Merksplas. De kantoren zijn er evenwel duidelijk te klein geworden. De centralisatie van de activiteiten in Turnhout leek daarom meer aangewezen. Een aantal mensen uit de vestiging uit Zolder werden eveneens naar Turnhout overgeplaatst. DLV is sindsdien actief in de Everdongenlaan 15.

DLV dekt nu zowat heel Vlaanderen. In die mate dat ook de eerste stappen in Wallonië gezet zijn. DLV heeft onderhand al een kantoor in Louvain-la-Neuve.

DLV heeft tevens een aparte divisie accountancy. Dit specifieke netwerk is al uitgebreid tot 20 kantoren. Daar kunnen de klanten terecht voor advies inzake fiscaliteit, acccountancy en vennootschapsrecht. Voor de Kempen is onlangs het kantoor van Fred De Gruyter uit Hoogstraten nog onlangs toegetreden.