Dit zijn de genomineerden voor de Molse Kei 2016

1 december weten we wie Keurslager Vanhoof opvolgt.

1 december weten we wie Keurslager Vanhoof opvolgt.

Donderdag 1 december weten we wie de Molse Kei 2016 in ontvangst mag nemen. Die kei is een jaarlijkse onderscheiding van Unizo-Mol om een ondernemer in de kijker te zetter die het voorbije jaar een duidelijke meerwaarde betekende voor de gemeente Mol. Vorig jaar ging de trofee naar Keurslager Vanhoof.

De organisatie heeft de genomineerden voor 2016 bekendgemaakt. Voor de eigenlijke Molse Kei zijn dat Maxevent, Galaxy Studios, Prikit en Bootcenter Dierckx. Een aparte categorie heet ‘creatief, innovatief en pittig Mols’. Hierin zijn volgende zaken genomineerd: Bouffard, Magics Instruments, Michal Teunkens en De Verswinkel.

Molstalgie
“Dit jaar hebben we voor het eerst een nieuwe categorie en die heet Molstalgie”, vertelt Lieveke Verspeek van Unizo-Mol. “De genomineerden zijn gevestigde zaken die als het ware synoniem zijn met Mol. Hen wilden we ook eens in de bloemetjes zetten.” Voor de Molstalgie-trofee komen in aanmerking: Tisser Kleding, De Kaasboerin, Schoenen Jos Daems en Ijs Anita.

Voor de Molstalgie-prijs konden de winkelende klanten stemmen tijdens de voorbije Dag van de Klant. De winnaars in de 2 andere categorieën worden aangeduid via een stemming door de 150 leden van Unizo-Mol. De bekendmaking vindt plaats tijdens een plechtigheid bij Ten Huize Foets in Mol. Gelegenheidssprekers op 1 december zijn Unizo-topman Karel Van Eetvelt en Kristof Gransard (Bootcampcoach, Topondernemers zijn Topsporters).