Discotheek Highstreet wapent zich tegen crisis

Highstreet zomerBij discotheek Highstreet in Hoogstraten zien ze de zomer hoopvol tegemoet. Uitbaatster Evelien Van Ostaeijen heeft allerlei plannen om ervoor te zorgen dat Highstreet niet in het cirsisrijtje van discotheekland beland. “We hanteren al een tijdje verlaagde drankprijzen, waardoor deze niet duurder zijn dan een doorsnee café”, vertelt ze. “Als lid kan je steeds gratis binnen voor 23 uur. Omdat opgeven ook niet in onze woordenboek staat zijn wij volop bezig om zowel de zomer als het najaar vol te plannen met allerlei superleuke activiteiten.”

Mensen uit Turnhout, Vosselaar, Merksplas, Beerse en Rijkevorsel worden bij het begin van de zomer op een leuk extraatje getrakteerd. “We starten vanaf 6 juli met een shuttledienst”, zegt Evelien. “Op de twee voorziene routes zijn verschillende opstapplaatsen. Een inkomticket in combinatie met de shuttledienst (heen en terug) kost 10 euro.” Zo hoopt de discotheek publiek uit de ruime regio te blijven charmeren.

“Vanaf zondag 7 en maandag 8 juli openen we ook ons strandterras van meer dan 400 vierkante meter buiten op de parking van Highstreet. Heel de parking wordt omgetoverd tot strand met een strandbar, lounge zitjes en een hele zomerse atmosfeer.” Hi-Beach zal de hele zomer geopend zijn op zaterdag, zondag en maandag van 14 tot 22 uur. De toegang is gratis voor iedereen die wil komen genieten van zomerse cocktails en tapas.