Dillen Bouwteam wint LON-award VOKA Kempen Oost

Leon Dillen, Dillen Bouwteam, en Jan Hendrickx, VOKA Kempen

Leon Dillen, Dillen Bouwteam, en Jan Hendrickx, VOKA Kempen

Dillen Bouwteam uit Balen is door de het bestuur van VOKA Kempen Oost verkozen tot winnaar van de LON-award VOKA Kempen Oost. “Winnen is altijd leuk”, zegt gedelegeerd bestuurder Leon Dillen. “Vooral voor onze werknemers is dit opnieuw een mooie opsteker.”

Voor VOKA Kempen Oost (regio Arendonk, Balen, Dessel, Mol en Retie) koos de professionele jury Dillen Bouwteam uit Balen als winnaar uit de shortlist samengesteld door het bestuur van VOKA Kempen Oost. “Dillen Bouwteam is absoluut een vaste waarde in onze regio”, zegt voorzitter van VOKA Kempen Oost Sam Daems. “Het bedrijf bestond vorig jaar vijftig jaar en telt intussen ook exact vijftig medewerkers. Het Kempense familiebedrijf is gespecialiseerd in totaalprojecten, van ruwbouw tot afwerking. Dillen Bouwteam is een onderneming die zich naast gewone bouwopdrachten ook in grote mate toegespitst heeft op renovatie en verbouwingen. Naast het traditionele bouwen staat het bedrijf ook in voor de inrichting van het project. Zo wordt in de eigen schrijnwerkerij bijvoorbeeld het meubilair aangemaakt.”

Dillen Bouwteam is een onderneming die ook diversiteit hoog in het vaandel draagt. “Als kleinere familiale onderneming besteden ze heel veel aandacht aan een goed evenwicht in hun personeelsbestand”, vertelt Daems. “Alle mogelijke profielen krijgen bij Dillen Bouwteam een kans. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze eerder dit jaar al de Jobkanaalprijs in de wacht sleepten.”

Dillen Bouwteam dingt nu op vrijdag 14 juni mee naar de Prijs Ondernemen 2013 van VOKA Kempen. “We zijn ervan overtuigd dat we met dit bedrijf een schitterende kandidaat afvaardigen naar de eindstrijd op 14 juni.”