Dillen Bouwteam doet mee aan vijfde editie Duodag

Dillen Bouwteam uit Balen heeft zich voor de derde maal ingeschreven voor Duodag. De vijfde editie van dit event vindt plaats op 27 maart en is een organisatie van het GTB in samenwerking met o.a. VDAB, Jobkanaal, VOKA, Unizo, VKW en Resoc. Met Duodag wil de GTB op een laagdrempelige manier een werkgever kennis laten maken met de vaardigheden, inzet en mogelijkheden van de werkzoekenden met een arbeidsbeperking. De werkzoekende krijgt de kans om zijn talenten te tonen en kan zijn beeld van een bepaalde job aftoetsen aan de realiteit. 

Dillen Bouwteam is een ‘A tot Z’-bouwbedrijf waarvan de hoofdactiviteit bestaat uit totaalrenovaties. Vaak complexe projecten waar Dillen Bouwteam de volledige coördinatie op zich neemt en dit zowel voor particulieren, ondernemingen als voor openbare besturen. De bedrijfscultuur van Dillen Bouwteam is volledig gericht op efficiëntie, effectiviteit en duurzaamheid, zo lezen we op de website. Het bedrijf draagt maatschappelijk inzet hoog in het vaandel en is erkend als invoegbedrijf.

Dit jaar verwelkomen ze Bram Claes uit Mol, 20 jaar en werkzoekende.  Bram lijdt aan autisme. Hij zal tijdens de Duodag verschillende taken uitvoeren in het magazijn onder begeleiding van Frank Berckmans, de logistiek directeur.