Digiti mag zich meest belovend digital agency noemen

digitiDigitaal communicatiebureau Digiti uit Herentals heeft twee onderscheidingen gewonnen tijdens de eerste Digital Marketing Awards. Enerzijds was er de verkiezing als meest beloftevolle digitaal bureau en daarnaast won het bedrijf de Non-profit Award.

Aan de wedstrijd namen 100 Belgische digitale bureaus deel. Een jury van 12 online marketingspecialisten gaf Digiti één van de belangrijkste prijzen: de award voor ‘most promising agency’.

“We hebben dit jaar onze nieuwe website gelanceerd, een kantoor in de VS geopend en een verhuizing achter de rug. Maar dat we onszelf het meest beloftevolle digitale bureau van België mogen noemen, is voor ons de kers op de taart”, klinkt het bij het team.

Goede doel
De non-profit award wonnen ze met een Make-A-Wish-applicatie. “Doneren zag er anno 2015 nog altijd exact hetzelfde uit als decennia geleden”, vertelt CEO Derek Dendievel. “Tegelijk zien verschillende goede doelen het aantal donaties dalen omdat de drempel om te doneren te hoog ligt. De Make-A-Wish-app geeft mensen de mogelijkheid om producten en diensten te geven die écht het verschil kunnen maken. Daarnaast kunnen gebruikers van de app ontdekken hoe zij meewerken aan de verschillende wensen. Een tijdje geleden werd de app gebruikt in de zoektocht naar een exclusieve Jurrasic Park-jeep. Tegen al hun verwachtingen in vonden de medewerkers van Make-A-Wish die jeep in amper enkele uren.”