Dienstenthuis rondt de kaap van de 700 thuishulpen

dienstenthuisDienstenthuis uit Turnhout stevent af op een succesvol jaar. Begin 2015 had het dienstenchequebedrijf 659 thuishulpen in dienst. Zopas is de kaap van de 700 thuishulpen gerond. Met de omkaderingsploeg erbij telt het bedrijf nu 730 medewerkers.

Dienstenthuis viert op 1 februari zijn 10de verjaardag. “Nog jong dus en dat maakt dat we extra fier zijn op deze tewerkstellingscijfers”, zegt afgevaardigd bestuurder Tim Klaassen. “Toch is het ons niet om die aantallen te doen. We willen ons vooral profileren als een positief bedrijf waar het goed is om te werken. Het gaat ons niet om de grootste te zijn maar om de beste werkgever.”

Tevreden klanten
Daarvoor zet het bedrijf volop in op het intensief begeleiden en motiveren van de thuishulpen. “Onze filosofie is duidelijk,” onderstreept Klaassen, “een thuishulp die oprecht gewaardeerd wordt, heeft plezier in het werk en presteert beter. Doe daar nog professionele tips en opleidingen bij en je krijgt een vlotte, persoonlijke werking die rechtstreeks impact heeft op de tevredenheid van de klanten. En dat is eigenlijk de verklaring van de stevige groei.”

Eind januari viert het bedrijf feest met een groot verjaardagsweekend bij Sunparks in Mol. Daarvoor zijn al 1.800 gasten – medewerkers en hun gezin – op ingeschreven. Dienstenthuis telt momenteel 6 kantoren in de Kempen en kijkt naar opportuniteiten om uit te breiden.