Didier Versmissen is nieuwe CEO van Group De Wolf

didier versmissenDidier Versmissen is vanaf vandaag CEO bij het logistieke bedrijf Group De Wolf uit Turnhout. Hij volgt Francis De Wolf op, die de leeftijd van 65 jaar bereikt en in het dagelijks beleid een nieuwe wind wil doen waaien.

Versmissen heeft een inwerkperiode van anderhalf jaar als COO bij Group De Wolf achter de rug. In die periode voerde hij een aantal structurele en organisatorische veranderingen door. Nu was de tijd rijp voor een volgende stap.

Francis De Wolf zal zich vanaf nu meer toeleggen op de toekomstige strategie. “Dit is het juiste tijdstip om deze beslissing te nemen”, zegt hij.

Verschillende uitdagingen
“In de concurrentiële sector van de logistiek waarin we actief zijn, staan nog vele uitdagingen te wachten en is een verdere professionalisering en optimalisering een must”, aldus Didier Versmissen. De uitdagingen voor de komende maanden zijn het realiseren van groei door overnames, het integreren van deze bedrijven binnen de filosofie en cultuur van Group De Wolf en het zorgen voor een organische groei in de drie markten waarin de groep actief is. Dat zijn wegvervoer, professionele carservice en logistiek & warehousing. Daarnaast zal het de taak zijn van Didier Versmissen om voor diversificatie te zorgen.