Dicar zet 5-sterren motorhome voor de happy few in de etalage

morelo-empire-liner-4Dicar uit Geel, Belgisch marktleider in de verkoop van motorhomes, haalt een exclusief model in première naar België. Het gaat om de nieuwe Morelo Empire, die een nieuwe standaard zet in luxueus op vakantie gaan met de motorhome. Met 340.000 euro, BTW inclusief weliswaar, is de prijs navenant. “We zijn ervan overtuigd dat hier een markt voor bestaat in ons land”, zegt Louis Van Eyck van Dicar.

Dicar is sinds 2012 exclusief invoerder voor de Benelux van het Duitse topmerk Morelo. “Met de Morelo Empire legt de constructeur de lat nog hoger dan bij de vorige modellen”, weet Louis Van Eyck. “Het interieur heeft een heel vernieuwend design en is nog luxueuzer. Er is ook veel detailafwerking bijgekomen zoals natuursteen in  de badkamer en de grafische verlichtingslijnen langs het plafond.”

5 sterren
Het Geelse bedrijf haalt het topmodel naar ons land ter gelegenheid van een VIP-event voor genodigden op 9 december. De doelgroep van Morelo zijn ondernemers, zelfstandigen, vrije beroepen en hogere kaderleden, al dan niet met pensioen, die houden van comfortabel reizen op hun eigen ritme en in alle rust. “We krijgen soms de vraag van ondernemers die op rust gaan of hun zaak hebben verkocht, naar een 5-sterren motorhome. Hen willen we nu laten kennismaken met het hoogste segment in de motorhomewereld. De bedoeling is om vaker dergelijke events te organiseren.”

Marktleider Dicar verkoopt jaarlijks zo’n 1.100 motorhomes. Het nieuwe model blijft ook zaterdag 10 en zondag 11 december in de showroom.