De handelsrechtbank in Turnhout heeft vandaag weer een aantal vennootschappen en zelfstandigen failliet verklaard.

DBX Services bvba, Rode Akkers 4 in Kasterlee, verrichtte catering services en legde zelf de boeken neer. Curator: Tom Van Even.

Picasso VOF, Kerkstraat 25 in Balen, baatte een drankgelegenheid uit. De vennootschap werd gedagvaard door schuldeisers. Vennoten Ceydet Kahveci en Franciscus Antes delen in het faillissement. Curator: Eef Stessens.

Casa Canis bvba, Bos Dellen 5 in Kasterlee, was gespecialiseerd in computerconsultancy en moet na dagvaarding de activiteiten stopzetten. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Nog na dagvaarding werd Gunter Janssens, Lamstraat 2 in Kasterlee, failliet verklaard. Hij verrichtte algemene coördinatiewerkzaamheden op bouwwerven. Tegelijk is hij vennoot van J.V. Creations VOF. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh en Veerle Verhaegen.

Best Property Invest bvba, Diamantstraat 8/331 in Herentals, was een advieskantoor voor onroerend goed. De zaakvoerder vroeg zelf de faling aan. Curator: Steven Heylen.

Na dagvaarding valt het doek over Vithosha BP Group bvba, Rubensstraat 104 in Turnhout. De vennootschap runde een dancing. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

G.Z, de Merodelei 289 bus 4 in Turnhout, verrichtte IT en consultancy maar stapte zelf naar de rechtbank om de faling aan te vragen. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Na dagvaarding sprak de rechtbank de faling uit van Luc Panis, Stevennekens 94/0001 in Rijkevorsel. Hij is vennoot van LP-Cleaning VOF. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Aan de Steenweg Weelde 42/A in Poppel valt het doek over Pijnenburg Hoveniers Kwekerijen bvba. Het bedrijf specialiseerde zich in tuinwerken. Curator: Benny Backx.

Hier vind je nog meer recente falingen.