Deze 6 firma’s gingen failliet

fallietDe handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen in totaal 6 faillissementen uitgesproken.

Audrey Landveld, Steenweg op Oosthoven 233 in Turnhout, baatte een eetgelegenheid uit en werd gedagvaard tot faling. Curator: Patrick Deferm.

Dawali Comm.V., Lierseweg 86/C in Herentals, was gespecialiseerd in het verlenen van boekhoudadvies e.d. De firma werd gedagvaard door schuldeisers. Ook vennoot Davy Horemans werd failliet verklaard. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Nog na dagvaarding valt het doek over Schriptdzine bvba, Langenberg 29 in Wortel, actief in het ontwerpen en programmeren van computerprogramma’s. Curator: Benny Backx.

Roro Truckx bvba runde een detailhandel in auto’s en lichte bestelwagens aan de Riyadstraat 7A in Meer. De vennootschap werd na dagvaarding failliet verklaard. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh en Veerle Verhaegen.

Ecobo bvba, Dr. A. Van Baelenstraat 7 in Weelde, legde zelf de boeken neer, waarna de handel in hout in faling werd gesteld. Curator: Mark Bruurs.

Nog op aangifte werd het faillissement uitgesproken van de pitazaak Rola’s Place bvba, Zegeplein 4 in Turnhout. Curator: Ronny Ceusters.