Voor 10 bedrijven komt alle hulp te laat. Ze werden vandaag failliet verklaard door de handelsrechtbank in Turnhout.

Na dagvaarding valt het doek over Schilderwerken Danny Boyens Comm.V., Oosthukkel 25 in Kasterlee. Ook vennoot Danny Boyens werd failliet verklaard. Curator: Gert Verreyt.

Nog na dagvaarding moet Industrial Ovens bvba, Steenweg op Hoogstraten 72 unit 1A in Merksplas, de werkzaamheden stopzetten. Het bedrijf legde zich toe op handelsbemiddeling in machines, apparaten en werktuigen voor industrie, schepen en de luchtvaart. Curator: Wim Nysmans.

Investment Insurance Consultancy bvba, Patersstraat 21 in Turnhout, legde zelf de boeken neer. De vennootschap was gespecialiseerd in beleggingen en consultancy. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Wilfried Mariën, Klinkstraat 24 in Turnhout, actief in handelsbemiddeling, aan- en verkoop, vroeg zelf de faling aan. Curator: Benny Backx.

Mistra bvba, een kapsalon en zaak in babykleding aan de Nieuwstraat 130 in Geel, gooide de handdoek. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Projectontwikkelaar Beinc bvba, Geelsebaan 45 in Retie, is failliet op aangifte. Curator: Christophe Geukens.

Williema bvba, Guldesporenlei 90 in Turnhout, een detailhandel en reclamebureau, vroeg zelf het faillissement aan. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Na dagvaarding is Barsu bvba, Xantenstraat 34D in Geel, failliet. De vennootschap was actief in handelsbemiddeling en een groot- en kleinhandel. Curator: Tom Vandecruys.

Stukadoor Chris Weeremans, Rode-Leeuwstraat 19 in Herentals, legde zelf de boeken neer. Er was nog 1 werknemer in dienst. Curator: Ludwig Peeters.

Jelle Van Reusel, Antwerpseweg 15 in Geel, had zich gespecialiseerd in het verzorgen van licht en geluid maar werd failliet verklaard op aangifte. Curator: Tom Vandecruys.

Indienen van de schuldvorderingen voor 30 mei 2017.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.