Schrijnwerkerij Drevo heeft zijn locatie op de bedrijvenzone De Kluis in Hoogstraten verlaten en zijn intrek genomen in het vroegere pand van Almasy in deelgemeente Meerle. “Dit is een tussenstap in de groei van het bedrijf”, zegt zaakvoerder Jeroen Hechtermans.

Hechtermans startte een 10-tal jaar geleden in bijberoep en ging enkele jaren later door in hoofdberoep. Nog altijd runt hij de zaak alleen, maar hij is klaar voor groei. De stimulans vond hij bij het Plato-project van Voka.

Meerjarenplan
“Met professionele hulp hebben we een meerjarenstrategie bepaald”, vertelt hij. “Dit jaar plan ik de aanwerving van een eerste medewerker en de komende jaren ook telkens iemand extra. De bedoeling is een duurzame groei te creëren waarbij het persoonlijk contact met de klanten heel belangrijk blijft.”

Drevo legt zich toe op interieurprojecten op maat: keukens, dressings, (badkamer)kasten tot totaalprojecten. “De focus ligt op de particuliere markt”, zegt de zaakvoerder. Naast schrijnwerk heeft hij zich ook toegespitst op solid surface, een oppervlaktemateriaal dat voornamelijk wordt gebruikt in keuken- en badkamertoepassingen.

“Het huidige pand van 800 vierkante meter huur ik. Later wil ik terugkeren naar Hoogstraten, wanneer de uitbreiding van De Kluis een feit is”, aldus nog Jeroen Hechtermans.