Desselse bureaus pakken restaurant in

Om de nieuwe all-inclusive formule van SunParks aan te kondigen, werd het buffetrestaurant van SunParks Rauwse Meren in Mol in een nieuw kleedje gestoken. Op vraag van de directie ontwierp reclame- en ontwerpburo SVH die’zain uit Dessel een jungle-thema voor het vernieuwde restaurant. P&L Sign, eveneens uit Dessel, stond in voor de realisatie.

Het ontwerp werd in hoge resolutie op behangpapier geprint. Hiermee werd op enkele dagen tijd het hele restaurant en het indoor terras “ingepakt”. Na een eerste kleine test bij Sunparks Mol vorig jaar, was men zo tevreden over het resultaat, dat nu een heel restaurant een opfrisbeurt kreeg.

“P&L Sign is hiermee niet aan zijn proefstuk toe”, aldus zaakvoerder Peter Swerts, “We merken dat meer en meer bedrijven dit de ideale oplossing vinden om hun vergaderlokalen, ontvangstruimtes of zelfs hele bureaus in te kleden. Het behangpapier is geschikt voor verschillende ondergronden en is ook makkelijk zelf te plaatsen.”

P&L Sign en SVH die’zain werken al enkele jaren nauw samen. P&L Sign, met naast Peter Swerts ook Luc Vervaeren als medezaakvoerder, is specialist in visuele communicatie, gaande van gevelpubliciteit en bedrijfssignalisatie tot voertuigpubliciteit en vlaggen. SVH die’zain van zaakvoerder Sepp Van Herck heeft een veelzijdige grafische specialisatie die gaat van het ontwerpen van huisstijlen, commercieel drukwerk tot verpakkingsontwerp.