Derde generatie leidt BMW Sneyers

BMW SneyersIn 1982  namen de broers Paul en Marc Sneyers de BMW -concessie van hun vader over. Vandaag is de overgang van de onderneming naar de 3de generatie een feit: Filip Sneyers, zoon van Paul, zal vanaf 2014 samen met operationeel directeur Peggy Viskens de onderneming BMW Sneyers verder zetten.

“Na een moeilijk jaar 2012, hebben we in 2013 een nieuwe wind door de onderneming laten waaien”, aldus Filip Sneyers. “Ook in 2014 gaan wij op hetzelfde elan verder. Er zitten een aantal mooie producten aan te komen, dit voor zowel BMW als voor MINI”.  Sneyers werd ook officieel Service Partner van BMW Group voor BMW i, premium producten en diensten in de markt van de elektrische voertuigen en 100% afgestemd op de nieuwe behoeften.  Het jaar is alvast succesvol van start gegaan door een beter dan verwachte verkoop, dit voor zowel  de verkoop van nieuwe als van tweedehands wagens met de labels BMW Premium & MINI Next.

Al dit positivisme in combinatie met een verjongde organisatie, uitgebreide dienstverlening en een gemotiveerd team, moeten in de komende periode leiden tot groei en verdere ontwikkeling van het Herentalse bedrijf zodat nieuwe toekomstige investeringen succesvol kunnen plaatsvinden.

Paul Sneyers: “Ik geef toe, de teugels lossen en afstand nemen, dat is niet makkelijk. Maar ik weet dat de onderneming in goede handen is. Marc en ik hebben een mooi parcours afgelegd. Nu is het aan de jongeren om de kar te trekken. De specialisten van Van Havermaet-Groenweghe hebben het opvolgingstraject goed aangepakt. Zij hebben niet alleen oog voor het financiële en het juridische, maar ook voor het menselijke aspect van deze overgang naar de 3de generatie”.