Derde editie ‘Het moment van de jonge ondernemer’

HetMoment2014-300x174Woensdag 25 maart vindt de derde editie plaats van ‘Het moment van de jonge ondernemer’. De avond wordt georganiseerd door vier Kempense netwerken voor jonge ondernemers: Jong Voka Kempen, JCI Geel en Thals, VKW Jongeren en Jobke, wat staat voor Jong Ondernemend in de Bouw Kempen.

‘Het Moment’ is een gevestigde waarde geworden dankzij de combinatie van inhoud en netwerking. Tijdens de avond brengen vier gerenommeerde spreker in sessies van vijftien minuten hun verhaal over een aantal interessante en actuele thema’s. Dat zijn dit jaar Ann Beckers, Wiet Vande Velde, Luc De Haes en Ruben Opheide. Ze hebben het onder meer over internationaal zakendoen en etiquette in zakelijk Vlaanderen.

Na deze introductie heeft iedere deelnemer de mogelijkheid om verder in debat te gaan met de spreker van zijn/haar keuze. De avond wordt afgesloten met een receptie waar er meer dan voldoende tijd zal zijn om te netwerken.

Extra opportuniteiten
De vier organisaties slaan de handen in elkaar om zo het netwerkplatform voor de jonge ondernemer te verruimen en bijkomende opportuniteiten te creëren om professionele ervaringen uit te wisselen.

Het netwerkmoment vindt plaats bij Thomas More op de Campus Blairon in Turnhout. Wie inschrijft voor 4 maart maakt kans op een restaurantbon.