Vastgoedkantoor Vansweevelt makelaars met kantoren in Turnhout, Geel, Herentals en Antwerpen heeft zijn management versterkt met de aanstelling van Dennis Vansweevelt als general manager. Hij is de neef van zaakvoerders Liesbeth en David Vansweevelt.

Dennis Vansweevelt heeft een carrière van 20 jaar bij Janssen Pharmaceutica en Johnson & Johnson achter de rug. Daar bouwde hij vooral expertise op in projectmanagement, customer service en digitale marketing.

Sterke groei
Bij Vansweevelt makelaars zal hij zich bezighouden met het dagelijks beheer van het bedrijf met een bijzondere aandacht voor personeelsbeleid, communicatie, klanttevredenheid en de verdere ontwikkeling van de digitale kanalen. Tegelijk zal hij samen met de zaakvoerders de strategie van het bedrijf voor de volgende jaren bepalen. De aanstelling van Dennis Vansweevelt kadert in een versterking van het management die voortvloeit uit de sterke groei van de jongste jaren.

Vansweevelt makelaars werd opgericht in 1989 en telt momenteel 15 vaste medewerkers. De activiteiten richten zich op de verkoop, verhuur en rentmeesterschap van vastgoed. Daarnaast is vastgoedontwikkeling voor derden een belangrijke focus en groeipijler van het bedrijf.