Den Gouden Haan kraait driemaal victorie

goudenhaanHet ambachtelijk bedrijf Den Gouden Haan uit Nijlen heeft drie prestigieuze awards in de wacht kunnen slepen op internationale likeurwedstrijden.

Den Gouden Haan kreeg een gouden medaille voor zijn advokaat op basis van Elixir d’ Anvers in Brussel bij de Monde Selection van het International Institute for Quality Selections, en in Londen op de IWSC was er een zilveren medaille voor de Tiramisulikeur en een bronzen medaille voor de Crème d’elixir.

“Wij proberen constant onze recepten te verbeteren zodat wij onze klanten een steeds beter en creatiever product kunnen aanbieden”, zegt Geert Dillen van Den Gouden Haan. “Dit jaar hebben we aan enkele gespecialiseerde wedstrijden deelgenomen en groot was onze verbazing toen elk van onze ingezonden producten een onderscheiding kon bemachtigen. Volgens ons is het uniek in België dat iemand met een dagelijks en gewoon product zoals advokaat zo’n onderscheidingen heeft kunnen behalen.”

“Opmerkelijk is ook het vertrouwen dat FX de Beukelaer van Elixir d’ Anvers® ons schenkt door de productie toe te laten van onze advokaat op basis van Elixir d’ Anvers®, met gebruik van hun bekroonde producten en met gebruik van hun logo. Wij mogen als enige dit product produceren en commercialiseren. De kwaliteit is hoog, zo luidt het.”

In 2011 is de advokaat van Den Gouden Haan al uitgeroepen tot beste advokaat ter wereld.