Deloitte geeft starters een duwtje in de rug

Sam Sluismans

Sam Sluismans

Goed nieuws voor startende ondernemers. Heb je een goed idee maar vraag je je af of het wel haalbaar is? Deloitte biedt in samenwerking met Agentschap Innoveren & Ondernemen het project Starten met Ondernemen aan. De bedoeling: een startende ondernemer een duwtje in de rug te geven.

Deelnemers kunnen een beroep doen op de expertise van Deloitte en worden door Deloitte-experts individueel begeleid over een traject van drie maanden. Het gaat om een interactieve en complete aanpak aan de hand van e-learnings, individuele coachingsessies en gemeenschappelijke adviessessies in groep. Aan het einde van het traject wordt een evaluatiegesprek gepland waarbij de deelnemers feedback krijgen van de jury omtrent de haalbaarheid van hun plan. Via hun deelname kunnen de startende ondernemers ook hun eerste stappen zetten in de uitbreiding van hun professioneel netwerk.

Uitgelezen kans
De opleiding wordt financieel ondersteund door het Agentschap Innoveren & Ondernemen, mits een kleine bijdrage die door de startende ondernemer persoonlijk wordt gedragen. Sam Sluismans is partner van Deloitte en aanspreekpunt voor Starten met Ondernemen: “Dankzij dit traject kunnen we de nodige bijstand geven aan diegenen die met een goed idee rondlopen maar niet weten of het realiseerbaar is”, aldus Sluismans. “Dit is voor velen een uitgelezen kans om op die manier aan hun ondernemersdroom te werken. We hopen dan ook dat velen hiervan gebruik zullen maken.”