Delen Private Bank gaat van start met een kantoor in Westerlo. Dat maakt deel uit van de strategie om overal in het land kleinere regionale vestigingen te openen. Het doel is om lokale klanten bij te staan via een persoonlijke aanpak en de nodige discretie.

De Kempense vestiging hangt af van het kantoor in Hasselt, dat in 2008, in volle crisis, werd opgestart door Bart Menten en Filip Gielkens. In die periode wisten ze een beheerd vermogen op te bouwen van meer dan 1 miljard euro, goed voor 25% van de markt in discretionair beheer. Omdat 1/3de van dat vermogen uit de Kempen komt, is nu beslist om hier een lokale vestiging te openen. Dit is gebeurd in het businesscenter 4Wings in Westerlo.

“Het is dichterbij onze klanten, maar vooral goed voor de voeling met de regio, de mensen en hun eigenheid die voor Delen Private Bank de drijfveer vormden om zich nog sterker te verankeren op de as Geel-Mol-Turnhout-Grobbendonk-Herentals”, legt Bart Menten uit. “Het is een boeiende regio met veel potentieel tot het uitbouwen van een eigen netwerk. Ook de sterke verstandhouding met de drie Kempense kantoren van Bank J.Van Breda & C° zorgt voor een mooie instroom van nieuwe contacten, ondernemers en vrije beroepen.”

Continuïteit
Bart Menten en Filip Gielkens zullen elk deeltijds vanuit het Kempense kantoor actief zijn en zo zorgen voor de nodige continuïteit voor de klanten. Het team is ondertussen ook versterkt  met een ervaren private banker uit de regio Kempen: Katrien Kuypers.