Decoratie Geysen is aan derde generatie toe

decorFamiliebedrijven hebben het doorgaans moeilijk wanneer de derde generatie eraan komt. Niet zo bij Decoratie Geysen uit Mol waar Karen, Sofie en Ben Geysen de fakkel overnamen van vader Jean. Decoratie Geysen is een sterk gerespecteerd bedrijf in de brede omgeving van Mol.

Jozef Geysen opende in 1953 een schilder- en behangwinkel in Mol. De zaken liepen vanaf de eerste dagen bepaald goed. Jef raakte bekend als een echte vakman die al zijn opdrachten afwerkte tot in de puntjes.

De liefde voor het vak ging over van vader op zoon. Jean en zijn echtgenote Lutgarde stapten eveneens in het schildersberoep en breidden de zaak uit. Ze verhuisden naar een groter pand langs de Turnhoutsebaan. Jean zag als een van de eersten de mogelijkheden in van professionele kleuradvies en van stijlvolle raamdecoratie. Het bedrijf breidde steeds verder uit en nam geleidelijk aan ook zes werknemers in dienst.

Onlangs zijn nu ook de kleinkinderen van Jozef Geysen aangetreden. Ze groeiden op tussen verf en gordijnen en willen de onderneming verder uitbreiden. Ze zetten daartoe de afdeling Geysen Interiors op waarbij volledige interieurprojecten gerealiseerd worden.

“De zaken lopen goed”, zegt Ben Geysen. “Crisis? Neen, daar hebben wij nog niets van gemerkt. 2012 was zelfs een heel druk jaar. Zoals de zaken nu  liggen zal het ook in 2013 het geval zijn. De orders stromen vlot binnen. Het zal er zelfs op aankomen om alles goed in te plannen.”

Decoratie Geysen organiseert in het weekeind van 23/24 maart e.k. een opendeurdag.