Vlnr: Bart Van Rooy, Dorien Machielsen en Rob Klesser.

Vlnr: Bart Van Rooy, Dorien Machielsen en Rob Klesser.

Deco Weelde heeft zijn activiteiten in Oud-Turnhout verhuisd naar een ander pand. Op de nieuwe locatie aan de Steenweg op Turnhout 91 beschikt de specialist in binnenhuisdecoratie over een showroom die dubbel zo groot is als vroeger. Nieuw zijn de tapijten die aan het assortiment zijn toegevoegd.

“Het vroegere pand huurden we, het nieuwe kochten we”, vertelt Rob Klesser, die de zaak runt met zijn vrouw Dorien Machielsen. Zij houdt de winkel in Weelde open, voor Oud-Turnhout wordt de hulp ingeroepen van medewerker Bart Van Rooy, terwijl Klesser zelf de opmetingen en plaatsingen voor zijn rekening neemt.

Kwaliteitsmerken
Deco Weelde onderscheidt zich door het aanbieden van een ruim aanbod aan Belgische en Nederlandse kwaliteitsmerken op het vlak van gordijnen, jaloezieën, lamellen, shutters en screens. “We helpen klanten met het maken van de juiste keuzes op het gebied van stof, kleur en tekening”, legt Rob Klesser uit. “Zo ze willen, komen we ter plaatse om te kijken hoe we het interieur fraaier kunnen maken.” De productie van de gordijnen besteedt Deco Weelde uit aan een gespecialiseerd atelier. De plaatsing gebeurt door eigen mensen.