Deckx Algemene Ondernemingen N.V. uit Dessel werkt momenteel  in Tervuren aan de Leuvensesteenweg en omliggende straten. De opdracht kadert in het wegwerken van gevaarlijke punten en wegvakken in Vlaanderen.

Vooraleer kon begonnen worden met de vernieuwing van de nutsleidingen moesten eerst enkele voorbereidende werken gebeuren, zoals het rooien van struiken en bomen. In juli werden de bufferleidingen voor het regenwater geplaatst. Daarna werd gestart met de herstelling van de verharding op BSB en werd de riool in de Pater Dupierreuxlaan aangelegd. Daarna volgden de huisaansluitingen. Deckx plaatste steenslagfundering om de hinder voor de bevolking te beperken. Deze maand startte de aanleg van de riool in de Molenberglaan. In totaal worden 3 lanen voorzien van een nieuw rioleringsstelsel en een nieuwe bovenbouw. Nadien zullen in maart 2014 de werken aan de Leuvensesteenweg zelf aangevat worden.

Deckx Algemene Ondernemingen N.V. is een familiale onderneming en een geregistreerde aannemer met een stevige reputatie op het vlak van openbare werken en industriële projecten, zowel voor grote bedrijven als voor KMO’s. De groep Deckx is gevestigd in Dessel en maakt deel uit van de groep Stadsbader die bij de belangrijkste spelers behoort inzake infrastructuur in België.

Bij Deckx werken een 300-tal medewerkers, voornamelijk in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant en ondersteund door de technische divisies en productiesteunpunten in Dessel, Puurs en Grobbendonk.