Deckx-Team kiest voor Elektromic en Mitel

elektromicElektromic Telecomonderneming uit Geel heeft de volledige telefonie vernieuwd bij Deckx-Team in Turnhout. Dat gebeurde naar aanleiding van het nieuwe My Way-gebouw, van waaruit de tweedehandswagens worden verkocht. De VW- en Audi-concessiehouder koos voor de MiVoice-oplossing van Mitel.

“Door de realisatie van het nieuwe gebouw moest ook een uitbreiding van de telefonie-infrastructuur gebeuren”, legt Johnny Jannis van Elektromic uit. “Communicatie blijft voor Deckx-Team een cruciaal onderdeel in hun dienstverlening naar de klant. De nood was groot om binnen de verschillende departementen maximaal bereikbaar te zijn, rekening houdend met de verschillende openingsuren per afdeling. Belangrijk was ook om de voice- en datatrafiek van elkaar gescheiden te houden. De MiVoice-oplossing van Mitel kon dit allemaal invullen.”

Elektromic voerde ook een telefonie-audit uit met daaraan gekoppeld de juiste provider, wat leidde tot een vermindering van de maandelijkse kost. “Wij zijn een onafhankelijke verdeler van Proximus, Telenet en Destiny”, verduidelijkt Jannis in dit verband.

Zaakvoerders Eric Baumers en Eva Cools van Deckx-Team: “Wij hebben voor de combinatie Elektromic-Mitel gekozen vanwege de grondige en correcte behoefteanalyse, de gepersonaliseerde aanpak en de praktische oplossing tegen een betaalbare prijs.”