De werkbon wordt een app

PlanBon-compositieSeven Way Media uit Olen heeft de nieuwste versie gelanceerd van PlanBon, een digitale planning- en werkbonapplicatie. Het is een tool voor service-, bouw- en onderhoudsbedrijven waarmee enerzijds de planning wordt opgemaakt en anderzijds de uitvoering van een opdracht op locatie wordt geregistreerd.

“Alle nodige informatie wordt op de tablet van de uitvoerder aangeboden, inclusief plannen, gereedschappen, voorschriften, enz.”, legt Senne Goossens van Seven Way Media uit. “Via de applicatie kunnen dan werkuren, materialen, foto’s en andere specificaties worden ingegeven. Het geheel wordt weggeschreven in een pdf, via email verzonden en de data worden op een beveiligde server weggeschreven. Via het online platform Planboard kunnen ze verder beheerd en verwerkt worden.” Later deze maand wordt PlanBon uitgebreid met een offertemodule.

Naar volgend niveau
“We hebben getracht een flexibele oplossing te bieden voor zowel de eenmanszaak als voor KMO’s met verschillende uitvoerende teams”, aldus Goossens. “We geloven sterk in deze eigen ontwikkeling. Voor 2015 willen we ons hier in hoofdzaak op concentreren, in eerste instantie in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant en nadien in Zuid-Nederland. We hebben een test lopen in Amsterdam en daar zijn ze er heel wild van. Door hierop in te zetten, willen we ons op een volgend niveau brengen.”