De Vochtexpert, het bedrijf van zaakvoerder Marlon Verbeek, is verhuisd van de Molenvest naar de Waterloostraat in Herentals. Op de nieuwe locatie huist de specialist in schimmelbestrijding en vochtbehandeling in de vroegere Snackshop van ’t Vleesboerke. Zopas rondde het bedrijf de kaap van de 300ste werf. Niet slecht als je weet dat het pas 2 jaar bestaat.

“Vroeger huurden we een magazijn, het nieuwe pand is eigendom”, legt Marlon Verbeek uit. “Bovendien zijn de kantoren en het magazijn nu op dezelfde locatie gevestigd. De nieuwe locatie geeft ons meer mogelijkheden. We kunnen een grotere stock aanleggen in onze magazijnen en in het kantoor kunnen we klanten ontvangen. In de showroom kunnen de mensen ook de machines zien waarmee we werken.”

Bewust wat op de rem
De zaakvoerder volgt alle werven persoonlijk op en heeft 2 medewerkers in dienst. “Ik ga bewust wat op de rem staan omdat we kwaliteit willen blijven bieden en ik alles wil blijven opvolgen”, aldus nog Marlon Verbeek. Het bedrijf is actief in de Kempense regio en de aangrenzende gebieden, met af en toe een opdracht in Antwerpen.

De 300ste werf was er één in Turnhout. “In april 2015 zijn we gestart. Gemiddeld hebben we dus elke 2 dagen een werf tot een goed einde gebracht.” De Vochtexpert onderscheidt zich door het aanbieden van 30 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.